Contacteer ons

WP Events

Hoogstraat 25

8370 Blankenberge

Ligging gelegenheden

FAQ

Hieronder krijgt u een antwoord op de meestgestelde vragen. Blijft u toch nog met vragen zitten? Aarzel niet om ons te contacteren.

Tijdens een dinnershow kan u genieten van een show terwijl onze chefs voor u een overheerlijke maaltijd bereiden. De show en de maaltijd vormen een geheel.

Een showdiner is een feestelijke maaltijd voorafgaand aan onze zomershows, met achtergrondentertainment. Het showdiner staat los van de voorstelling.

Het showdiner vindt tijdens de zomermaanden plaats in het Kusttheater 't Colisée, 2,5u voor aanvang van de voorstelling.

Voor onze middagvoorstelling start het diner om 11u30.

Voor onze avondvoorstelling start het diner om 18u00.

Let op: Een showdiner is geen dinnershow.

De ticketbalie van Het Witte Paard Theater (Vissersstraat 53) én de ticketbalie aan Kusttheater 't Colisée (Kerksstraat 27) zijn tijdens de zomer dagelijks geopend.

De tickets die vlak voor de voorstelling aan de kassa worden verkocht, zijn niet goedkoper dan de tickets die vooraf worden aangeboden. Online bestellen is de beste manier voor een goede plaats en up-to-date prijzen.

Bestel zoveel mogelijk digitaal via onze website. Dit is de meest vlotte en toegankelijke manier. U kan telefonisch tickets bestellen via het nummer 070 250 200 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10u00 en 14u00.

Ons team zorgt ervoor dat elke betaling binnen de vijf werkdagen verwerkt wordt. Daarna worden uw tickets opgestuurd. Wanneer de tickets niet meer tijdig verzonden kunnen worden, kan u ze steeds afhalen aan de ticketbalie aan de ingang van het theater.

Maakt u zich zorgen, of heeft u bijkomende vragen? Neem dan contact met de ticketbalie 070 250 200.

U kan zonder problemen foto's en filmpjes maken voor eigen gebruik of om te delen op social media. Het is echter ten strengste verboden om met professionele audio- en/of visuele opnametoestellen de zaal te betreden zonder voorafgaande toelating.

Het is eveneens mogelijk dat bij specifieke acts door de presentator of het personeel gevraagd wordt om geen foto- of videomateriaal te maken. Wij danken u alvast om dit verzoek steeds te respecteren.

Er is geen parking voorzien bij het Witte Paard Theater of Het Colisee Theater. U parkeert uw wagen het best in een openbare parking in de buurt.

De deuren openen standaard 1 uur voor aanvang van de show.

Ja, dat kan. Mogelijk bieden wij u op dat ogenblik andere plaatsen aan om de voorstelling niet te storen. Tijdens de pauze kan u alsnog naar uw gereserveerde plaatsen.

U kan tijdens de voorstelling de zaal verlaten en terug binnenkomen. Hou uw toegangskaart steeds goed bij de hand zodat u deze kan tonen op verzoek van onze medewerkers.

Ja, onze zalen zijn vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Neem telefonisch contact met onze ticketbalie via het nummer 070 250 200 zodat wij voor u de nodige kunnen doen.

Neen, dit is ten strengste verboden. Snacks en dranken zijn verkrijgbaar in de zaal. Enkel in de zaal aangekochte snacks en dranken kunnen geconsumeerd worden.

Wij beschikken niet over een vestiaire.

Bezoekt u ons tijdens een speciale dag? Viert u een verjaardag of een speciaal jubileum? Geef dit zeker door bij het binnenkomen van de zaal. Ons personeel doet het nodige!

Boek tickets
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!